poort

Poort Hoogkerk
voor al uw takel en bergingswerk
Email info@poort-hoogkerk.nl

alarm

Informatie aanvragen

24 uur

hulp

lichte berging

zwara berging

laadkraan

poory

management

vervangauto

eindbestmming

Incident Management is het zo snel mogelijk vrij maken van de weg na een incident. Een incident is een stranding van een voertuig door pech of ongeval.
In Nederland vinden jaarlijks meer dan 100.000 verkeersincidenten plaats, met vaak ernstige gevolgen. Hulpverleners komen ter plaatse om het incident af te handelen. Het is van cruciaal belang om een veilige werkplek te creƫren waar hulpverleners zo effectief mogelijk de slachtoffers kunnen helpen en de weg spoedig weer vrij kunnen maken voor het andere verkeer. Dit proces noemen we incident management (IM). Verschillende hulpdiensten, zoals de politie, brandweer, ambulancedienst, bergers en wegenwacht werken met elkaar samen voor een adequate afhandeling van ongevallen.

poort

Poort Hoogkerk voor al uw takel en bergingswerk