poort

Poort Hoogkerk
voor al uw takel en bergingswerk
Email info@poort-hoogkerk.nl

alarm

Informatie aanvragen

24 uur

hulp

lichte berging

zwara berging

laadkraan

poory

management

vervangauto

eindbestmming

Hulp bij ongeval en pech

Bij schade worden de sleepkosten  in alle gevallen door uw verzekering vergoed, mits uw voertuig W.A. verzekerd is en niet meer weegt dan 3500 kg.
Dit kost u geen no claim en is niet van invloed op uw eigen risico.
Dus bent u betrokken bij een ongeval en is verder rijden niet meer mogelijk, dan heeft u recht op sleephulp, waar ook in Nederland !
In opdracht van uw verzekering  slepen wij  uw voertuig op een verantwoorde manier af en zorgen er voor dat u uw weg zo snel mogelijk weer kunt vervolgen middels een taxi of vervangend vervoer.
Daarna zorgen wij ervoor dat de  auto getransporteerd wordt naar een door de eigenaar te bepalen adres, binnen Nederland.
Dit kan bijvoorbeeld een schadeherstelbedrijf, garage,  autodemontage bedrijf of particulier zijn.  Wanneer u door een andere oorzaak  met uw voertuig stil komt te staan, kunt u een beroep doen op uw pechhulpverzekeraar. Dit kan zijn de ANWB, Route Mobiel of uw verzekeringsmaatschappij.
Wij werken in opdracht van al deze partijen en bieden hulp bij pech onderweg en wanneer reparatie ter plaatse niet mogelijk is, verzorgen wij het transport van uw auto naar een dealer of garage.

pech

Poort Hoogkerk voor al uw takel en bergingswerk